Kesän avaus

Kirjoitettu 10.05.2016

  

Kesä avattiin vauhdikkaasti, neljänä päivänä saatiin nähdä paljon ihania asiakkaita ja aurinkoisia päiviä. Lauantain markkinat järjestettiin ensimmäistä kertaa ja tästä on hyvä jatkaa uusin kujein ensi vuodelle.

Suuri kiitos kuuluu kaikille markkinapäivänä mukana olleille. Kahviosta huolehti Urho/LKP/Pelikaanit- yhdistelmäjoukkueen kiekkoäidit, tarjoillen herkullisia vohveleita ja makkaraa kera kahvin ja teen ja leivonnaisten, Tommolan Tilan Eija Tommola oli esittelemässä perenna- ja hedelmäpuuvalikoimaa, Palsanpuron pajan Seppä Iivari Pääkkösellä oli paljon kerrottavaa käsin taotuista tuotteistaan, Pekka Lönnqvist maistatti luomuhunajaa, Hasa Design-Sirpa Hasalla oli batiikkitöitä ja suutarin kenkiä ja ihana Ukko-poika mukana:) Sirkku Tourusen Sirjus PopUp pystytti vaaterekit päiväksi puutarhan pihaan sekä Pikkusiskon Eija Puttosella oli Öljypuun ihanat öljyt ja valkosipulit tarjolla. Pihaneuvontaa antoi meidän oma Jaana, välillä jonoksi asti oli vinkkejä kaipaavia.

Aurinko porotti kuumasti ja tunnelma oli kuin etelänmailla 🙂

Äitienpäivä ajoittuikin tänä vuonna varhaiseen ajankohtaan. Vaikka keli olikin lämpimämpi kuin viime kesänä koko kesänä, vielä kalenteri on niin alussa kesää, ettei ihan kaikkia kukkia kannata maahan istutella. Hyvin tekivätkin kauppansa muhkeat amppelit ja valmiit istutukset äideille ja mummoille vietäväksi.

Uusi P-alue toimi erittäin hyvin ja rauhoitti piha-alueen. Liikenteenohjaajat toimivat mallikkaasti ja saivat autoliikenteen sujumaan ja asiakkaat löysivät hyvin uudelle parkkipaikalle.

Lahjakorttiarvontaan osallistuivat kaikki Facebookissa osallistuneet ja kiinnostuneet ja paikanpäällä arvontaan osallistuneet. Arvonnassa onni suosi Taina N. Jyväskylän maalaiskunnasta, Onnea voittajalle!

Ensi lauantaina puutarhalla on yrttipäivä, Äänesalon martat maistattavat yrttilevitteitä ja pitävät kahviota, Tervetuloa maistelemaan yrttejä!

 

 

 

Jaa tämä artikkeli