PopUp-myymälä avautuu!

Kirjoitettu 04.12.2017

Jo reilun 20 vuotta olemme tulleet lähemmäksi asiakkaita ja niin tänäkin vuonna. Avaamme kahdeksi viikoksi kukkamyymälän perjantaina 8.12. Torikatu 4. Äänekoskella.
Myymälä on avoinna arkisin 9-17, lauantaisin 9-15 ja sunnuntaisin 12-15.
15.12. alkaen pidemmät aukioloajat.

Myös verkkokauppamme on avoinna, voit tilata kätevän kotiinkuljetuksen edulliseen hintaan Keski-Suomen alueelle, kuljetuksen hoitaa Jyväskylän tavaralähetit tai tilauksen voi noutaa maksuttomasti myymälästämme.
Käytämme verkkokaupan toimituksiin myös matkahuoltoa, voit valita toimituksen joko noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksella ympäri Suomea.

Valmistamme teille runsaasti istutuksia erilaisista joulukukista, sekä myös ihan muistakin juhlavista kukista, kuten orkideasta. Tänä vuonna meiltä löytyy myös upean tuoksuinen ja herkkä joulukielo.

Joulukukkien rinnalle istutamme niin perinteisiä sypressejä kuin vähän uudenpiakin tuttavuuksia, kuten kilpipiileaa ja lankaköynnöstä.
Viime vuosina suosituksi tullut jouluruusu löytyy niin lehdellisenä, kuin erittäin runsasnuppuisena lehdettömänä. Jouluruusu viihtyy myös perennana ulkona ja talvehtii maassa. Jouluruusu avaa aikaisin keväällä kukkanuput ja lehdet nousevat kukinnan jo alettua.

PopUp-myymälän avajaisten kunniaksi tarjoamme viikonlopun ajan (8.-10.12.) valkoisen kerrattukukkaisen ritarinkukan eli amarylliksen vain 6,95/kpl!

Tervetuloa tunnelmoimaan joulua!

Jaa tämä artikkeli