Miniluumutomaatti

3.00 

Miniluumutomaatti Cupido on pienikokoinen luumutomaatti, jolla on 10-12 g painavat hedelmät. Hedelmien maku on erinomaisen hyvä. Hedelmien laatu on hyvä eivätkä ne halkeile helposti, satoisa. Tekee reilun sadon runsaasti haarautuvilla hedelmätertuilla.

Varasto loppu

Miniluumutomaatti

[Lycopersicum esculentum 'Cupido']

Miniluumutomaatti Cupido on erittäin makea ja pienikokoinen, n. 10-12 g painoinen punainen luumutomaatti. Hedelmien laatu on hyvä eivätkä ne halkeile helposti, satoisa. Tekee reilun sadon runsaasti haarautuvilla hedelmätertuilla.

pystykasvuinen, paahde, aurinkoinen, kukkapenkkiin

Miniluumutomaatti käyttö

Miniluumutomaatti on erittäin maukas, parhaimmillaan kasvustosta juuri poimittuna.

Miniluumutomaatti kasvupaikka

Miniluumutomaatti sopii hyvin erilaisiin kasvuolosuhteisiin, voidaan viljellä kasvihuoneen lisäksi myös lämpimällä, tuulensuojaisalla seinustalla, terassilla tai parvekkeella. Tomaatti viihtyy parhaiten aurinkoisessa ja lämpimässä paikassa.

Miniluumutomaatti hoito-ohjeet

Miniluumutomaatti on tuettava rungollinen tomaatti, jonka taimista poistetaan varkaat.

Tomaatin taimia istutetaan n. 30 cm välein, kasvusäkkiin 3 taimea on sopiva määrä. Eri tomaattilajikkeita voi istuttaa samaan säkkiin. Tomaattia kastellaan runsaasti ja lannoitetaan säännöllisesti. Jotta tomaatit ehtisivät syksyllä valmistua, katkaistaan kasvien latvat elokuun alkupuolella.

Kasvuolot kannattaa pitää mahdollisimman tasaisina: lämpötila tasainen, kasvualustan ja ilman kosteuden tasapaino (tehokas tuuletus) sekä tasainen ja riittävä lannoitus ehkäisevät halkeilua.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg