Purppurapipo

4.00 8.00 

Purppurapipo on n. 50-60 cm korkea kukka. Purppurapipoa on neljä eri väriä, punainen, violetti, viininpunainen ja vaaleanpunainen. Purppurapipon kasvatusruukku on 15 cm halkaisijaltaan. Purppurapipon toimitusviikot ovat 21-24.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Purppurapipo

[Penstemon Hartwegii 'Peptalk']

Ppurppurapipoja on n. 50-60 cm korkea monivuotinen kasvi, jonka talvenkesto ulkona on heikkoa. Purppurapipo sopii myös kesäkukkaistutuksiin. Purppurapipo kasvattaa kukkavarret, joihin tulee useita kaksivärisiä kukkia. Väreinä purppurapipoa on punaisena, pinkkinä ja kirsikan punaisena.

pystykasvuinen, aurinkoinen, puoli

Purppurapipo käyttö

Purppurapipo sopii niin kesäkukkaruukkuun keskuskasviksi tai yksistään ruukkuun. Monivuotinen purppurapipo on oiva kasvi kukkapenkkiin.

Purppurapipo kasvupaikka

Purppurapipo viihtyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa. Kukkapenkissä purppurapipo viihtyy parhaiten läpäisevässä hiekan sekaisessa multamaassa.

Purppurapipo hoito-ohjeet

Purppurapipoa kastellaan ruukkuistutuksessa säännöllisestä sekä lannoitetaan miedolla kasteluliuoksella. Purppurapipon voi talvettaa hyvin suojattuna kukkapenkissä tai varmemmin talvetus onnistuu viileässä ja valoisassa paikassa. Purppurapipoa ei tarvitse juurikaan nyppiä.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa