Tuoksumaruna

6.00 

Tuoksumarunalla on pehmeät, hopeiset lehdet. Voimakkaassa paahteessa lehtien väri on hyvin vaalean hopeinen. Korkeutta kasville tulee n. 35-45 cm. Voimakastuoksuinen maruna karkottaa hyttyset ja hirvikärpäset tuoksullaan. Tuoksumarunan ruukku on 12 cm ja toimitusvaiheessa kasvin korkeus on n. 25-35 cm

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Tuoksumaruna

[Artemisia hybrida 'Parfüm d'Ethiopia' Artemisia stellariana 'Silver brocade']

Tuoksumarunalla (Parfüm d’Ethiopia) on pehmeät, hopeiset lehdet. Voimakkaassa paahteessa lehtien väri on hyvin vaalean hopeinen. Korkeutta kasville tulee n. 35-45 cm. Voimakastuoksuinen maruna karkottaa hyttyset ja hirvikärpäset tuoksullaan. Tuoksumarunan ruukku on 12 cm ja toimitusvaiheessa kasvin korkeus on n. 25-35 cm. Hiekkamarunalla on näyttävän näköinen, hopeinen lehtikasvi. Kasvutapa on lamoava ja mattomainen. Korkeutta on n. 20 cm.

pystykasvuinen, paahde, aurinkoinen, puoli, varjo, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Tuoksumaruna käyttö

Marunat sopivat erinomaisesti kukkaistutusten keskuskasviksi niin ruukkuun kuin kukkapenkkiinkin.

Tuoksumaruna kasvupaikka

Tuoksumaruna viihtyy monenlaisissa olosuhteissa. Pärjäävät loistavasti kuumassa ja paahteessa, missä oikein mikään muu ei menesty. Tuoksumarunan voi istuttaa myös varjoisampaan, viihtyy myös vähäisemmässäkin valossa. Tuoksumarunan kasvualustaksi paras on läpäiseva maa, jossa vesi ei pääse seisomaan.

Hiekkamaruna talvehtii maassa, hiekkaisessa ja läpäisevässä kasvualustassa. Hiekkamaruna sopii erittäin hyvin myös lisukekasviksi kukkaistutuksiin.

Tuoksumaruna hoito-ohjeet

Tuoksumaruna on helppohoitoinen kasvi. Tuoksumaruna kestää erittäin hyvin kuivuutta, lannoitetaan parin viikon välein kastelulannoitteella.

Kuvaus

Tuoksumaruna ja hiekkamaruna vovat hopeisia, lehteviä lisukekasveja. Tuoksumarunalla on pehmeät, hopeiset lehdet. Voimakkaassa paahteessa lehtien väri on hyvin vaalean hopeinen. Korkeutta kasville tulee n. 35-45 cm. Voimakastuoksuinen maruna karkottaa hyttyset ja hirvikärpäset tuoksullaan. Hiekkamarunalla on näyttävän näköinen, hopeinen lehtikasvi. Kasvutapa on lamoava ja mattomainen. Korkeutta on n. 20 cm . Marunoiden ruukku on 12 cm.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa