TILAUSKURSSIT YRITYKSILLE & KAVERIPORUKOILLE

Kirjoitettu 06.04.2023

Tilaa oma kurssi

Puutarhalta voit varata kursseja myös omien toiveiden mukaan räätälöitynä.

Olipa kyseessä tyhy -päivä työkavereiden kanssa tai vaikka yllätysjuhlat ystävälle, kukkakurssit ovat loistava tapa nollata ajatuksia ja päästää luovuus valloilleen.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä floristin ohjauksessa jokainen onnistuu ja saa kotiin vietäväksi upean kukkatyön.

Kurssivaihtoehdot:

1. KUKKAKURSSI; valittavana esimerkiksi kranssi, kimppu, asetelma kukkasieneen tai kukkaseppele. Materiaaleina kauden kauneimmat leikkokukat sekä kuivakukat.

 

2. KESÄKUKKAKURSSI; Sisältää infon kesäkukista, lisäksi jokainen pääsee tekemään oman kesäkukkaistutuksen. Hintaan sisältyy      istutuskori, multa, lannoite sekä 3 kasvia. Istutuskori puutarhan valikoimista tai sovittaessa oma astia.

 

3.YRTTIKURSSI; Sisältää yrtti-infon, lisäksi jokainen pääsee tekemään oman yrtti-istutuksen. Hintaan sisältyy istutusastia, mullat sekä 3 yrttiä valinnan mukaan. Istutusastia puutarhan valikoimista tai sovittaessa oma astia.

 

HUOM! Kesäkukka- ja yrttikurssit on mahdollista järjestää toukokuun aikana. Kukkakurssit varattavissa läpi vuoden.

Kurssin hinta:

Kurssien hinta on 40€/hlö. Hinta sisältää kaiken kursseilla tarvittavan materiaalin sekä opetuksen.

Kurssipaikka:
Tärttämäentie 322, Äänekoski
(Huom! Kokon puutarhalle saapuminen 4-tien rinnakkaistien, Vanha Vaasantie, kautta.)

Jos haluatte kurssin yhteyteen ruokailun, on kurssi mahdollista järjestää myös Cafe Möljässä Suolahdessa. Minimi osallistujamäärä 10 hlöä.

Lisää toiveita?

Jos et löytänyt näistä vaihtoehdoista itsellesi sopivaa, ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva kurssi.

Kurssien varaaminen:
p. 040 670 1618 – Sari tai sähköpostilla .

 

 

Tutustu myös eKukka-verkkokauppaamme ja tilaa ihanat kimput TÄÄLTÄ.

Jaa tämä artikkeli