KAUPAN YLLÄPITÄJÄ: Kokon Puutarha Oy 2542461-9, Tärttämäentie 322, 44100 Äänekoski, puh. 040 511 9131, sähköposti if.ah1586047690ratuu1586047690pnoko1586047690k@ahr1586047690atuup1586047690

Nämä toimitusehdot koskevat verkkokaupassa tehtyä myyntiä, asiakkaille TOIMITETTAVAA että NOUTOMYYNTIÄ.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.

TOIMITUKSET – Kaikki kukkatoimitukset tapahtuvat Kokon Puutarha Oy:n toimipisteen tai Torikadun Pop up-myymälän kautta. Toimituksista veloitetaan toimitushinnaston mukainen maksu. Toimitusmaksun suuruus vaihtelee toimitusosoitteen postinumeron mukaan. Toimitusehtojen lopussa on lista postinumeroista ja toimituspäivistä sekä hintataulukko. Kokon Puutarha Oy pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli vastaanottajan osoite on kaukana toimipisteestä, eikä tilaajan maksama kuljetushinta riitä kuljetuksesta aiheutuneiden kulujen kattamiseen. Tällöin maksettu hinta palautetaan asiakkaalle. Kokon Puutarha Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kokon Puutarha Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Kokon Puutarha Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

TILAUKSET JA MAKSAMINEN – Asiakkaan antamat tiedot pidetään luottamuksellisena, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Tilausvahvistus toimitetaan automaattisesti tilatessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Maksujen välittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Checkout -maksunvälityspalvelu välittää asiakkaan maksun Kokon Puutarha Oy:lle. Asiakkaan käytössä on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja yleisimmät luottokortit. Checkout Finland Oy on asiakkaalle turvallinen maksutapa. Maksun vastaanottajana tiliotteella näkyy maksunvälittäjä Checkout Finland Oy.

TUOTEVALIKOIMA – Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Sivuilla näkyvät kasvit ovat esimerkin omaisia. Kokon Puutarha Oy:n toimittamat kukat ovat kukkien laatuvaatimukset täyttäviä, mutta pidätämme oikeuden lajikkeelle tyypillisiin eroihin. Näitä eroja ovat mm. kasvin korkeus, leveys, kukkien lukumäärä ja avonaisten kukkien lukumäärä. Pyrimme kuitenkin toimittamaan mahdollisuuksien mukaan kuvia vastaavat kukat. Tuotteiden ulkonäössä ja sisällössä on saattaa olla eroja koska koristeiden ja istutuskorien valikoima voi vaihdella. Pyrimme aina valmistamaan tilatut tuotteet tuotekuvien mukaisesti. Mikäli vastaavaa tuotetta emme pysty toimittamaan, otamme yhteyden tilaajaan ja korvaamme tuotteen niin sovittaessa vastaavan hintaisella muulla tuotteella. Mikäli tämä ei tilaajalle sovi, tulisi tästä olla maininta tilauksen lisätiedoissa.

Tietokoneella, tabletilla tai muulla mobiililaitteella näytöllä näkyvä tuotteen väri saattaa näyttää erilaiselta kuin luonnossa. Emme vastaa väärinkäsityksistä, jotka johtuvat edellä mainituista syistä.

TOIMITUSAIKA: Muualle kuin Äänekosken alueelle kotiin kuljetettavilla tuotteilla on toimitusaika 5 vrk ja tuotteet on tilattava viimeistään 19.12.

Äänekosken alueelle kotiin kuljetettavilla tuotteilla toimitusaika on 2 vrk. Tuotteet tulee tilata viimeistään 21.12. klo 20.00 mennessä.

Tilaaja voi ilmoittaa tilauksen yhteydessä lisätietoihin toivomuksen toimitusajasta. Kuljetusjärjestelyjen sujuvuuden takaamiseksi ensisijaista toimitusaikaa ei voida aina noudattaa ja Kokon Puutarha Oy pidättää oikeuden sopia tilaajan kanssa uudesta toimitusajasta.

Toimituspaikat, toimituspäivät ja toimitushinnasto löytyy valikon kohdasta ’Toimitusosoitteet ja hinnasto’.

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ: Arkisin ennen klo 12.00 tilatut tuotteet voi noutaa myymälästä saman päivän aikana. Asiakas on velvoitettu ilmoittamaan mahdollisen noutopäivän tilauksen yhteydessä, jolloin paketointi voidaan tehdä mahdollisimman lähellä noutoaikaa. Tilatut tuotteen on noudettava myymälän aukioloaikoina aukioloajat www.kokonpuutarha.fi.
Myymälästä noudettavat tuotteet on tilattava viimeistään 22.12.2016 klo 16.00. Viimeinen noutoaika myymälästä on 23.12.2016 klo 12.00.

ANNETUT TIEDOT JA VAHINGON KORVAUS – Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Kokon Puutarha Oy ei ole vastuussa asiakkaan antamien mahdollisten virheellisten tietojen kuten osoitteiden ja ovikoodien, puutteellisten/virheellisten puhelinnumerojen hänelle aiheuttamista haitoista eikä vahingosta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, ei Kokon Puutarha Oy palauta tuotteen ja kuljetusten hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Kokon Puutarha Oy ei vastaa välillisistä vahingoista. Kokon Puutarha OY:llä on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta tilausta, jossa ei ole vastaanottajan matkapuhelinnumeroa.

VASTAANOTTAJAA EI TAVOITETA – Kuljetuksen suorittaja ottaa yhteyttä ennen toimitusta puhelimitse tai tekstiviestillä ja sopii toimitusajasta. Kylmällä ilmalla ei kukkia voida jättää ulos. Mikäli kukkien vastaanottaja ei ole paikalla kukkia toimitettaessa, kuljetus palautuu kauppiaalle. Kuljetusta tilatessaan maksaa tilaaja yhdestä toimituksesta näin ollen kukat toimitetaan vastaanottajalle samaan hintaan vain kerran. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta eikä kukkia voida jättää oveen tai naapuriin tai toimitus epäonnistuu virheellisten tai puutteellisten tietojen vuoksi Kokon Puutarha Oy voi halutessaan pyytää asiakasta noutamaan kukat myymälästä. Kokon Puutarha Oy voi myös olla yhteydessä tilaajaan tai vastaanottajaan sopiakseen uusintatoimituksesta. Uusintatoimitus on maksullinen.

TAKUU JA REKLAMAATIO – Kukat ovat tuoretuotteita. Tuoretuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta. Mikäli laatu ei vastaa odotuksianne, on mahdolliset huomautukset tuotteesta annettava välittömästi toimituksen jälkeen, saman vuorokauden kuluessa puhelimitse 040 5119131 tai sähköpostilla if.ah1586047690ratuu1586047690pnoko1586047690k@ahr1586047690atuup1586047690. Koska kukat ovat elävää materiaalia, ei myöhässä saapuvia reklamointeja voida huomioida. Mikäli tuotteessa on toimittajasta johtuva laatuongelma toimitetaan vastaanottajalle uudet kukat veloituksetta. Tavarantoimittaja ottaa tällöin aiemmin toimitetun tuotteen takaisin. Mikäli kukkien vastaanottaja ei anna hänelle toimitettua viallista tuotetta takaisin ei Kokon Puutarha Oy:llä ole velvollisuutta toimittaa uusia kukkia, koska laatuvirhettä ei voida todentaa.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA PALAUTUKSET – Jos syystä tai toisesta haluat peruuttaa tilauksesi voit tehdä tilausta seuraavana päivänä klo 12.00 mennessä. Peruutuksista veloitetaan 8 € kuluja. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme aina todelliset kulut, yleensä koko tilauksen hinta. Maksupalautukset tapahtuvat käytetyn maksuvälineen mukaisesti. Luottokorttiostot hyvitetään luottokortille, pankkimaksut pankkitilille jne. Kukat ja istutukset ovat tuoretuotteita joten näillä tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta.