Luumutomaatti

3.00 

Luumutomaatti Orange fizzo on pitkäomainen luumutomaatti, jolla on 16-17 g painavat hedelmät. Hedelmien maku on erinomaisen hyvä. Hedelmien laatu on hyvä eivätkä ne halkeile helposti, satoisa. Tekee reilun sadon runsaasti haarautuvilla hedelmätertuilla.

Luumutomaatti

[Lycopersicum esculentum 'Orange fizz']

Luumutomaatti Orange fizz on erittäin makea ja 16-17 g painoinen punaoranssi luumutomaatti. Hedelmien laatu on hyvä eivätkä ne halkeile helposti, satoisa. Tekee reilun sadon runsaasti haarautuvilla hedelmätertuilla.

pystykasvuinen, paahde, aurinkoinen, kukkapenkkiin

Luumutomaatti käyttö

Luumutomaatti on erittäin maukas, parhaimmillaan kasvustosta juuri poimittuna.

Luumutomaatti kasvupaikka

Luumutomaatti sopii hyvin erilaisiin kasvuolosuhteisiin, voidaan viljellä kasvihuoneen lisäksi myös lämpimällä, tuulensuojaisalla seinustalla, terassilla tai parvekkeella. Tomaatti viihtyy parhaiten aurinkoisessa ja lämpimässä paikassa.

Luumutomaatti hoito-ohjeet

Luumutomaatti on tuettava rungollinen tomaatti, jonka taimista poistetaan varkaat.

Tomaatin taimia istutetaan n. 30 cm välein, kasvusäkkiin 3 taimea on sopiva määrä. Eri tomaattilajikkeita voi istuttaa samaan säkkiin. Tomaattia kastellaan runsaasti ja lannoitetaan säännöllisesti. Jotta tomaatit ehtisivät syksyllä valmistua, katkaistaan kasvien latvat elokuun alkupuolella.

Kasvuolot kannattaa pitää mahdollisimman tasaisina: lämpötila tasainen, kasvualustan ja ilman kosteuden tasapaino (tehokas tuuletus) sekä tasainen ja riittävä lannoitus ehkäisevät halkeilua.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg