Hopealanka

6.00 

Hopealangalla on nimensä mukaisesti kapeat, lankamaiset varret ja lehdet. Sitä käytetään erityisesti syyskasvina, mutta hopealankaa näkee myös kesän ulkokasvien joukossa. Hidaskasvuisena se kannattaa istuttaa muiden melko hillittykasvuisten kasvien joukkoon. Mätästävä. Korkeus 20 – 35 cm, voi vanhetessaan riippua. Kukat huomaamattomat, lehtikasvi. Hopealangan kasvatusruukun halkaisija on 12 cm ja kasvin korkeus myyntivaiheessa on n. 15 cm.

Hopealanka

[Calocephalus brownii]

Hopealangalla on nimensä mukaisesti kapeat, lankamaiset varret ja lehdet. Sitä käytetään erityisesti syyskasvina, mutta hopealankaa näkee myös kesän ulkokasvien joukossa. Hidaskasvuisena se kannattaa istuttaa muiden melko hillittykasvuisten kasvien joukkoon. Mätästävä. Korkeus 20 – 35 cm, voi vanhetessaan riippua. Kukat huomaamattomat, lehtikasvi.

pystykasvuinen, paahde, aurinkoinen, puoli, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Hopealanka käyttö

Hopealanka on sopiva sekä astioiden reunakasviksi että kukkapenkkiin tarjoamaan värikkäämmille kukille sopivaa taustaa.

Hopealanka kasvupaikka

Hopealanka viihtyy erittäin hyvin paahteessa ja auringossa. Hopealanka kestää hyvin myös haudalla vaihtelevissa olosuhteissa.

Hopealanka hoito-ohjeet

Hopealankaa kastellaan säännöllisesti. HOpealanka kestää hyvin kuivahtamisen mutta ei pidä seisovasta vedestä. Hopealanka kestää syksyllä pienen pakkasen, joten sen voi jättää syksyllä, kesäkukkien jo lakastuttua, ruukkuun syyskasvien seuraksi.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg