Isosamettikukka

2.50 

Isosamettikukalla eli isosamettiruusulla on voimakkaasti kerrannaiset ja pallomaiset, valkoiset, keltaiset tai oranssit kukat ja tummanvihreät lehdet. Isosamettikukka on pystykasvuinen, haarautuva, jäykkävartinen. Korkeus 30-50 cm. Isosamettikukan joillakin lajikkeilla on Voimakas tuoksu. Valkokukkaisen ’Vanillan’ tuoksu on mieto. Isosamettikukka on myyntivaiheessa n. 20-30 cm korkea ja siinä on yksi kukka auki. Kasvatusruukku on 10,5 cm halkaisijaltaan.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Isosamettikukka

[Tagetes erecta]

Isosamettikukalla eli isosamettiruusulla on voimakkaasti kerrannaiset ja pallomaiset, valkoiset, keltaiset tai oranssit kukat ja tummanvihreät lehdet. Isosamettikukka on pystykasvuinen, haarautuva, jäykkävartinen. Korkeus 30-50 cm. Isosamettikukan joillakin lajikkeilla on Voimakas tuoksu. Valkokukkaisen ’Vanillan’ tuoksu on mieto.

pystykasvuinen, paahde, aurinkoinen, puoli, ruukkuun, kukkapenkkiin

Isosamettikukka käyttö

Isosamettikukka on parhaimmillaan ruukuissa, perenna- ja kesäkukkaryhmissä. Isosamettikukka kestää myös leikkokukkana.

Isosamettikukka kasvupaikka

Isosamettikukka viihtyy parhaiten lämpimässä, aurinkoisessa tai puolivarjossa. Kestää myös paahdetta, mutta kärsii pitkäaikaisista sateista.

Isosamettikukka hoito-ohjeet

Isosamettikukkaa kastellaan ja lannoitetaan säännöllisesti. Kestää myös ajoittaista kuivahtamista. Kuihtuneet kukat poistetaan. samettikukat ovat hallanarkoja.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg