Hortensia

17.00 59.00 

Hortensian toimitukset alkavat vk 18. Jalohortensia kukkii suurin kukinnoin lähes koko kesän. Kukat ovat valkoisia, sinisiä tai vaaleanpunaisia. Hortensia kasvaa n. 40-70 cm korkeaksi, lajikkeesta riippuen. Kukinnon väri saattaa muuttua kesän mittaa kasvualustan happamuuden muuttuessa. Hortensiaa on saatavana 27 cm halkaisijan amppelissa, jossa on useita taimia tai 14 cm ruukussa, jossa on yksi taimi. Myyntivaiheessa amppeleissa on n. 20-30 kukintoa, ruukussa on n. 4-7 kukintoa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Hortensia

[Hydrangea macrophylla]

Jalohortensia kukkii suurin kukinnoin lähes koko kesän. Kukat ovat valkoisia, sinisiä tai vaaleanpunaisia. Hortensia kasvaa n. 40-70 cm korkeaksi, lajikkeesta riippuen. Kukinnon väri saattaa muuttua kesän mittaa kasvualustan happamuuden muuttuessa.

pystykasvuinen, puoli, varjo, amppeliin, ruukkuun, kukkapenkkiin

Hortensia käyttö

Ruukkukukkana sisällä tai ulkona ruukussa tai kukkapenkissä tai suuressa amppelissa. Voi pitää ulkona esimerkiksi parvekkeella, mutta nostettava keväällä pakkasöinä sisälle. Voi istuttaa kesällä ulos varjoisaan paikkaan kukkapenkkiin. Jos hortensia talvehtii, kukkii seuraavana vuonna syksyllä. Hortensia kestää myös leikkokukkana maljakossa.

Hortensia kasvupaikka

Hortensia viihtyy ulkona mieluiten puolivarjossa tai varjossa. Hortensia jaksaa kukkia myös sisällä.

Hortensia hoito-ohjeet

Hortensiaa kastellaan runsaasti haalealla vedellä. Hortensiaa lannoitetaan säännöllisesti, lannoitus ei ole välttämätöntä joka kastelukerralla mutta suositellaan vähintään kahden viikon välein lannoitusta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa