Jalopelargoni (englanninpelargoni)

6.00 

Jalopelargonit ovat suurikukkaisimpia pelargoneja, kukan halkaisija saattaa olla jopa 7 cm. Jalopelargoneissa on näyttävän väriset kukinnot. Jalopelargonit ovat tiheäkasvuisia, korkeutta jalopelargoneille tulee n. 20-30 cm. Jalopelargonin kukat ovat punaisen eri sävyisiä. Saatavana on 6 eri väriä, valkoinen, punainen, oranssi, violetti, vaaleanpunainen ja punavalkoinen. Kasvatusruukun halkaisija on 12 cm ja myyntivaiheessa kasvin korkeus on n. 20 cm.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Jalopelargoni (englanninpelargoni)

[Pelargonium x grandiflorus]

Jalopelargonit ovat suurikukkaisimpia pelargoneja, kukan halkaisija saattaa olla jopa 7 cm. Jalopelargoneissa on näyttävän väriset kukinnot. Jalopelargonit ovat tiheäkasvuisia, korkeutta jalopelargoneille tulee n. 20-30 cm. Jalopelargonin kukat ovat punaisen eri sävyisiä.

pystykasvuinen, aurinkoinen, puoli, ruukkuun, parveke-laatikkoon

Jalopelargoni (englanninpelargoni) käyttö

Jalopelargoni on kaunis yksittäiskasvi esimerkiksi pation pöydällä tai ruukussa, Jalopelargoni sopii myls sekaistutuksiin ruukkuihin tai parvekelaatikkoon.

Jalopelargoni (englanninpelargoni) kasvupaikka

Jalopelargoni viihtyy parhaiten auringossa tai puolivarjossa. Jalopelargoni kestää myös paahdetta. Jalopelargoni on kauneimmillaan sateelta suojassa esimerkiksi terassilla tai lasiverannalla. jalopelargoni jaksaa kukkia myös valoisalla ikkunalla sisätiloissa.

Jalopelargoni (englanninpelargoni) hoito-ohjeet

Jalopelargonia kastellaan ja lannoitetaan säännöllisesti. Pelargonit eivät siedä seisovaa vettä, mutta kestää hyvin kuivahtamisen kastelukertojen välissä. Kukkineet kukinnot on hyvä poistaa varsineen, jotta kasvi pysyy siistinä. Jalopelargoni on kohtalaisen helppo säilyttää talven yli sisällä, viileähkössä mutta valoisassa paikassa. Talvella kastelu pidetään niukkana.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg