Intianminttu

6.00 

Intianminttu on vihreä lisukekasvi, johon tulee vähän pieniä valkoisia kukkia. Intianminttu kasvattaa pitkät, jopa yli metrin pitkät versot. Intianmintun koristearvo tulee sen miellyttävän voimakkaasta mintun tuoksusta ja pitkistä kauniista alaslaskeutuvista versoista. Intianmintulla on myyntivaiheessa n. 40 cm pitkät versot, kasvatusruukku on 12 cm halkaisijaltaan

Intianminttu

[Micromeria chamissonis]

Intianminttu on vihreä lisukekasvi, johon tulee vähän pieniä valkoisia kukkia. Intianminttu kasvattaa pitkät, jopa yli metrin pitkät versot. Intianmintun koristearvo tulee sen miellyttävän voimakkaasta mintun tuoksusta ja pitkistä kauniista alaslaskeutuvista versoista.

riippuva, aurinkoinen, puoli, varjo, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Intianminttu käyttö

Intianminttu sopii istutettavaksi amppeleihin, parvekelaatikoihin tai ruukkuihin muiden kasvien seuraan tai yksittäiskasviksi. Intianmintun voi istuttaa myös yksivuotiseksi maanpeitekasviksi, koska se juurtuu maahan lehtihangoistaan. Intianminttua voi käyttää ruuanlaitossa ja se sopii hyvin myös teehen.

Intianminttu kasvupaikka

Intianminttu viihtyy hyvin aurinkoisessa tai puolivarjossa.

Intianminttu hoito-ohjeet

Intianminttu on helppohoitoinen, kestää pienen kuivahtamisen. Lannoitetaan miedolla kastelulannoitteella joka kastelukerta. Kukkia ei tarvitse nyppiä.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg