Kesäbegonia

1.60 

Kesäbegonia on helppohoitoinen ja kestävä kesäkukka, joka sopii hyvin kukkapenkkiin tai haudalle istutettavaksi. Saatavana kolme eri väriä, punainen, valkoinen ja vaaleanpunainen. Kasvatusruukku on nelikulmainen 8×8 cm, myyntivaiheessa kasvin korkeus on n. 10 cm.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kesäbegonia

[Begonia Semperflorens-ryhmä]

Kesäbegonia on perinteinen ja helppohoitoinen kesäkukka. Kesäbegonialla on pienet annansilmän kukat valkoisena, punaisena tai vaaleanpunaisena. Kesäbegonialla on raikkaan vihreät tai punertavat lehdet. Kesäbegonialla on rehevän pensasmainen kasvutapa. Korkeus 15-25 cm.

pystykasvuinen, paahde, aurinkoinen, puoli, varjo, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Kesäbegonia käyttö

Kesäbegonia on parhaimmillaan kukkapenkissä tai ruukussa. Kestää hyvin monenlaista säätä joten sopii sen vuoksi erinomaisesti haudalle istutettavaksi.

Kesäbegonia kasvupaikka

Kesäbegonialle puolivarjoinen ja tuulensuojainen paikka on paras, mutta menestyy myös aurinkoisella paikalla ja jopa paahteessa.

Kesäbegonia hoito-ohjeet

KEsäbegonia on erittäin helppohoitoinen, kuihtuneita kukkia ei tarvitse nyppiä. Kastellaan säännöllisesti, sietää ajoittaista kuivahtamista. Lannoitetaan niukasti, n. kerran viikossa tai istutettaessa voi istutusmultaan sekoittaa kanankakkaa. Kukat kestävät sadetta melko hyvin, kuten myös auringonpaistetta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa