Ahkeraliisa

3.00 

Ahkeraliisa on perinteinen ja helppohoitoinen kesäkukka. Ahkeraliisan ruukku on 8×8 cm, Myyntivaiheessa ahkeraliisalla on n. 10 cm mittaiset versot sekä vähintään yksi kukka auki.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

[Impatiens walleriana]

Ahkeraliisa on runsaasti kukkiva kesäkukka, värivaihtoehtoja valkoinen, vaaleanpunainen, punainen, violetti tai valkoisen kera kaksivärinen. Viljelyssämme oleva lajikkeisto on paremmin lehtihometta kestävä, kuin vanhat lajikkeet. Ahkeraliisalla on ruohonvihreät lehdet. Ahkeraliisan kasvutapa on pensastava ja hyvin haarautuva. Korkeus 25-30 cm. Ahkeraliisa kukkii ahkerasti koko kesän, on hallanarka.

pystykasvuinen, aurinkoinen, puoli, varjo, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

käyttö

Ahkeraliisa on helppo kukka ja toimii hyvin monenlaisessa paikassa kuten kukkaryhmissä, ruukuissa, parvekelaatikoissa, amppeleissa. Sopii myös huonekasviksi.

kasvupaikka

Ahkeraliisa viihtyy parhaiten puolivarjossa tai varjossa, menestyy myös lämpimällä, aurinkoisella paikalla, kunhan riittävästä kastelusta ja lannoituksesta huolehditaan. Ei suositella paahteiselle paikalle, koska kasvi saattaa olla nuutunut vaikka olisi kasvualustassa riittävästi kosteutta.

hoito-ohjeet

Ahkeraliisa on helppohoitoinen! Kuihtuneita kukkia ei tarvitse nyppiä, vaan ne karisevat itsestään pois. Ahkeraliisaa kastellaan runsaasti kuivina kausina. Säännöllinen lannoitus miedolla kastelulannoitteella.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg