Kelloköynnös

10.00 27.00 

Kelloköynnöksellä on aluksi vihertävät, suuret kellomaiset kukat, jotka värittyvät myöhemmin sinivioletiksi tai valkoiseksi. Kukat avautuvat loppukesällä. Tummanvihreä rehevä kasvusto voi kasvaa 2-4 metriä pitkäksi. Kelloköynnöstä on saatavana sinisenä ja valkoisena. Ruukkukokoja on kaksi: 7,5 litran astia, jossa on kolme tainta ja 80 cm korkea köynnöstuki tai 12 cm ruukku yhdellä taimella ja kolmella 40 cm korkealla tukitikulla.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kelloköynnös

[Cobaea scandens]

Kelloköynnöksellä on aluksi vihertävät, suuret kellomaiset kukat, jotka värittyvät myöhemmin sinivioletiksi tai valkoiseksi. Kukat avautuvat loppukesällä. Tummanvihreä rehevä kasvusto voi kasvaa 2-4 metriä pitkäksi.

koynnostava, paahde, aurinkoinen, puoli, ruukkuun, kukkapenkkiin

Kelloköynnös käyttö

Kelloköynnös sopii nopeakasvuisena hyvin näkösuojaksi kuistille, seinustalle, parvekkeelle ja viherhuoneeseen. Tarvitsee tuen, jota pitkin se voi kärhiensä avulla kiipeillä. Istutetaan suureen ruukkuun tai suoraan maahan.

Kelloköynnös kasvupaikka

Kelloköynnös menestyy parhaiten aurinkoisella paikalla, mutta myös melko varjoisessakin paikassa, kunhan se on lämmin ja suojaisa, varjossa kukinta voi jäädä vähäiseksi.

Kelloköynnös hoito-ohjeet

Kelloköynnös tarvitsee paljon vettä ja ravinteita. Kelloköynnös ei pidä kuivumisesta. Aurinkoisella ja paahteisella paikalla kelloköynnöstä kastellaan runsaasti. Kelloköynnöstä ei tarvitse nyppiä. Kelloköynnös on yksivuotinen köynnös, ei talvehdi.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa