Huovinkukka

6.00 15.00 

Huovinkukka on erittäin helppohoitoinen, keltakukkainen kesäkukka. Huovinkukkaa on saatavana amppelissa ja ruukussa. Amppelin halkaisija on 25 cm ha amppelissa on 2 tainta. RUukussa on yksi taimi ja kasvatusruukun halkaisija on 12 cm.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Huovinkukka

[Sanvitalia procumbens]

Huovinkukka ekee runsaasti keltaisia, pientä auringonkukkaa muistuttavia kukkia . Kukan keskustan väri voi vaihdella lajikkeesta riippuen tummanruskeata vihreänkeltaiseen. Huovinkukalla on tummanvihreät lehdet. Huovinkukalla on rentokasvuiset, tiheähaaraiset versot, joilla on pituutta 15-30 cm. Korkeutta kasvilla on 10-20 cm.

riippuva, paahde, aurinkoinen, puoli, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Huovinkukka käyttö

Huovinkukka on parhaimmillaan amppeleissa, maanpeitekasvina, reunuskasvina ruukuissa ja parvekelaatikoissa. Menestyy myös kivikkokasvina kukkapenkissä, ei kuitenkaan talvehdi maassa.

Huovinkukka kasvupaikka

Huovinkukka viihtyy puolivarjossa, auringossa ja jopa paahteessa kunhan kastelusta huolehditaan. Huovinkukka jaksaa kukkia myös varjoisessa paikassa.

Huovinkukka hoito-ohjeet

Huovinkukka on helppohoitoinen. Kastellaan säännöllisesti, mutta kestää erittäin hyvin myös hetkellistä kuivuutta. Mieto kastelulannoitus säännöllisesti. Kuihtuneita kukkia ei tarvitse nyppiä eikä ole kovin tarkka kastelun säännöllisyydestä ja lannoituksestakaan. Kestää syksyllä kylmää.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa