Karjalanneito

6.00 22.00 

Karjalanneito on perinteinen kesäkukka. Vanhat lajikkeet ovat vuosien mittaan väistyneet uusien tieltä. Kukkien muoto vaihtelee yksinkertaisesta kerrannaisiin. Karjalanneito kukkii runsaasti. Karjalanneitoja on saatavana oranssina tai punaisena tai vaaleanpunaisena. Rennot riippuvat versot kasvavat lajikkeesta riippuen 30-50 cm pitkiksi. Amppelin halkaisija on 27 cm ja siihen on istutettu 3 tainta. Ruukun halkaisija on 12 cm ja siinä on yksi taimi.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Karjalanneito

[Begonia Tuberhybrida Pendula-ryhmä]

karjalanneito on perinteinen kesäkukka. Vanhat lajikkeet ovat vuosien mittaan väistyneet uusien tieltä. Kukkien muoto vaihtelee yksinkertaisesta kerrannaisiin. Karjalanneito kukkii runsaasti. Karjalanneitoja on saatavana oranssina tai punaisena, valkoisena, keltaisena tai vaaleanpunaisena. Rennot riippuvat versot kasvavat lajikkeesta riippuen 30-50 cm pitkiksi.

riippuva, aurinkoinen, puoli, varjo, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon

Karjalanneito käyttö

Karjalanneito sopii riippuvan kasvutapansa ansioista parhaiten amppeliin. Sopii myös korkeisiin ruukkuihin tai parvekelaatikkoon.

Karjalanneito kasvupaikka

Karjalanneito viihtyy parhaiten aurinkoisessa tai puolivarjossa, tuulensuojaisessa kasvupaikassa. Karjalanneito jaksaa kukkia myös vähemmässäkin valossa.

Karjalanneito hoito-ohjeet

Karjalanneito pitää säännöllinen kastelusta. Lattoitus n. kerran viikossa lannoitevedellä. Karjalanneito kestää hetkellistä kuivuutta, mutta ei siedä jatkuvaa märkyyttä. Kukkineet kukat varisevat maahan.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa