Hopeaputous

6.00 

Hopeaputouksen koristearvo on sen pienissä munuaisen-muotoisissa hopeanvärisissä lehdissä. Hopeaputouksella on erittäin kaunis kasvutapa, voimakkaasti alaspäin valuville versoille voi tulla pituutta yli metrin verran, korkeutta vain n.10 cm. Juurtuu helposti lehtihangoistaan maahan. Hopeaputouksen versot ovat myyntivaiheessa n. 25-35 cm pitkät, kasvatusruukku on 12 cm halkaisijaltaan.

Hopeaputous

[Dichondra argentea]

Kuvassa ruusubegonian kanssa amppelissa. Hopeaputouksen koristearvo on sen pienissä munuaisen-muotoisissa hopeanvärisissä lehdissä. Hopeaputouksella on erittäin kaunis kasvutapa, voimakkaasti alaspäin valuville versoille voi tulla pituutta yli metrin verran, korkeutta vain n.10 cm. Juurtuu helposti lehtihangoistaan maahan.

riippuva, paahde, aurinkoinen, puoli, varjo, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Hopeaputous käyttö

Hopeaputous on parhaimmillaan sekaistutuksissa muiden kasvien kanssa amppelissa, ruukussa, parvekelaatikossa ja maanpeite-kasvina. Hopeaputous on myös erittäin kaunis ihan yksittäiskasvina amppelissa.

Hopeaputous kasvupaikka

Hopeaputous kasvaa parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella paikalla. Hopeaputous sietää erittäin hyvin myös paahdetta ja kasvaa hyvin varjossakin.

Hopeaputous hoito-ohjeet

Hopeaputous viihtyy vettä läpäisevässä maassa, sietää hyvin kuivuutta. Kastellaan kohtuullisesti, lannoitetaan säännöllisesti. Hopeaputous voidaan istuttaa ulos heti ankarimpien hallojen mentyä toukokuussa. Hopeaputous sopii hyvin myös syysistutuksiin kylmänkestonsa ansiosta.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg