Lankaköynnös

6.00 

Lankaköynnös on vihreä lisukekasvi, jolla on riippuvat, sirot oksat. lankaköynnöstä on saatava isolehtinen ja pienilehtinen lajike,

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Lankaköynnös

[Muehlenbeckia complexa]

Lankaköynnös on riippuvaoksainen, sirokasvuinen viherksvi. Lankaköynnöksellä on pienet ja pyöreät, kiiltäväpintaiset lehdet. Versot voivat kasvaa n. 50-80 cm pitkiksi. Sirosta kasvutavasta huolimatta lankaköynnös on melko voimakas. Se valtaakin heikommmin kasvavilta kasveilta tilaa seka-istutuksissa.

riippuva, aurinkoinen, puoli, varjo, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon

Lankaköynnös käyttö

Lankaköynnös sopii hyvin lisukekasviksi kukkaistutuksiin, amppeleihin tai ruukkuihin. SOpii erityisen hyvin rungollisten ja voimakaskasvuisten kasvien juurelle. Lankaköynnös viihtyy myös sisällä viherkasvina.

Lankaköynnös kasvupaikka

Lankaköynnös viihtyy parhaiten puolivarjossa, vältä suoraa auringonpaistetta ja paahdetta.

Lankaköynnös hoito-ohjeet

Lankaköynnöstä kastellaan säännöllisesti ja lannoitetaan. Lankaköynnös ei kestä voimakasta kuivumista, vaan saattaa pudottaa lehtiä. Pintamulta voi kuitenkin kuivahtaa kastelujen välillä. Versot kasvavat herkästi kerälle toistensa ympärille, niitä voi varovasti irrotella toisistaan. lankaköynnös viihtyy myös viherkasvina, voitkin siirtää sen syksyn tullen sisälle.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa