Samettiruusu (ryhmäsamettikukka)

1.00 

Samettiruusu on perinteinen ja helppohoitoinen kesäkukka. Samettiruusussa on myyntivaiheessa vähiintään yksi avonainen kukka. Kasvatusruukun koko on 8×8 cm.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Samettiruusu (ryhmäsamettikukka)

[Tagetes patula]

Samettiruusu on perinteinen ja helppohoitoinen, suorittu kesäkukka. Samettiruusun kukat voivat olla yksinkertaisia, kerrannaisia tai puolikerrannaisia. Samettiruusun kukkien väri on keltainen, oranssi tai punaruskean kirjava. Samettiruusulla on tummanvihreät lehdet. Korkeutta samettiruusulle tulee n. 15-30cm.

pystykasvuinen, paahde, aurinkoinen, puoli, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Samettiruusu (ryhmäsamettikukka) käyttö

Samettiruusu on helppohoitoisena ja hyvin kuivuutta kestävänä sopiva monenlaiseen kesäkukkaistutukseen. Sopii parhaiten kukkapenkkiinm ruukkuun tai parvekelaatikkoon.

Samettiruusu (ryhmäsamettikukka) kasvupaikka

Samettiruusu on vaatimaton kasvupaikan suhteen. Menestyy erinomaisesti auringossa ja puolivarjossa. Samettiruusu kestää myös erittäin hyvin paahdetta.

Samettiruusu (ryhmäsamettikukka) hoito-ohjeet

Samettiruusu kestää hyvin kuivuutta, mutta säännöllinen kastelu saa kasvin kasvamaan ja tekemään runsaasti kukkia koko kaskukauden ajan. Samettiruusua kastellaan säännöllisesti ja lannoitetaan kerran viikossa kastelulannoitteella. Kukkapenkissä samettiruusun lannoitus on kätevä tehdä esim. kanankakalla. Kuihtuneiden kukkien poistaminen pitää kasvuston siistinä, mutta se ei ole välttämätöntä kukinnan jatkumiselle. Samettiruusu on hallanarka.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa