Amppeliorvokki Cool wave

4.00 18.00 

Cool wave-orvokkia on saatavana viikoilla 17-19.

Cool Wave on riippuvakasvuinen orvokki, versot kasvavat n. 40-50 cm pitkäksi. Cool Wave-orvokki on monikäyttöinen, koko kesän kestävä kesäkukka.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Amppeliorvokki Cool wave

[Viola wittrockiana]

Cool Wave on riippuvakasvuinen orvokki, versot kasvavat n. 40-50 cm pitkäksi. Väreinä tumma violetti, sinivalkoinen, valkoinen ja keltainen. Cool Wave-orvokki on monikäyttöinen, koko kesän kestävä kesäkukka. Amppeliorvokki pysyy hyvännäköisenä koko kesän, ei muutu huonon näköiseksi kesähelteilläkään, kuten tavalliset orvokit.

riippuva, paahde, aurinkoinen, puoli, varjo, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Amppeliorvokki Cool wave käyttö

Amppeliorvokki on parhaimmillaan amppelissa, parvekelaatikossa tai ruukussa. Sopii hyvin myös maahan istutettavaksi maanpeitekasviksi.

Amppeliorvokki Cool wave kasvupaikka

Orvokki viihtyy aurinkoisesta varjoisaan kasvupaikkaan. Kestää myös paahteessa runsaalla kastelulla.

Amppeliorvokki Cool wave hoito-ohjeet

Kastellaan runsaasti, mutta sietää myös kuivahtamisen. Lannoitetaan säännöllisesti. Kukkineet kukat ja siemenkodat suositellaan poistettavaksi, mutta kukkii vaikka ei nyppisikään. Kestää koko kesän syksyyn saakka jos ei pääse liikaa kuivumaan. Ei säikähdä pientä pakkasta keväällä eikä syksyllä.

Kuvaus

Orvokki Cool wave on puolisuurikukkainen orvokkilajike, jonka luontainen kasvutapa on riippuva. Näin kasvaen amppeli pysyy koko kesän hyvän näköisenä. Cool wave-orvokkiamppeleissa on 4 tainta, väreinä valkoinen, keltainen, violetti, violetti-valkoinen, violetti-keltainen.

Cool wave-orvokkia on kahta eri kokoa, 12 cm halkaisijaltaan oleva ruukku, jossa on 1 taimi tai 27 cm halkaisijaltaan oleva amppeli, jossa on 4 tainta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

Amppeli, Ruukku