Lobelia

1.20 

Lobelia on vanha ja suosittu kesäkukka, joka kukkii runsaasti pienin kirkkaan- tai vaaleansinisin, valkoisin tai violetein kukin. Lobelian lehdet ovat pienet ja heleän vihreät. Lobelialla on mätästävä kasvutapa, pystykasvuinen, myöhemmin kesällä hieman riippuva. Lobelia kasvaa n. 10-15 cm korkeaksi. Myyntivaiheessa lobelialla on vähintään yksi kukka auki, korkeus n. 10 cm. Kasvatusruukun koko on 8×8 cm.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Lobelia

[Lobelia erinus Compacta-ryhmä]

Lobelia on vanha ja suosittu kesäkukka, joka kukkii runsaasti pienin kirkkaan- tai vaaleansinisin, valkoisin tai violetein kukin. Lobelian lehdet ovat pienet ja heleän vihreät. Lobelialla on mätästävä kasvutapa, pystykasvuinen, myöhemmin kesällä hieman riippuva. Lobelia kasvaa n. 10-15 cm korkeaksi.

pystykasvuinen, riippuva, aurinkoinen, puoli, varjo, ruukkuun, parveke-laatikkoon

Lobelia käyttö

Lobelia sopii hyvin istutettavaksi parvekelaatikkoihin tai ruukkuihin.

Lobelia kasvupaikka

Lobelia viihtyy hyvin aurinkoisessa tai puolivarjoisessa kasvupaikassa. Kukkii myös varjoisassa. Paahteessa tarvitsee runsaan kastelun.

Lobelia hoito-ohjeet

Lobelia pidetään tasaisen kosteana ja lannoitetaan säännöllisesti miedolla kastelulannoitteella. Lobelian kuihtuneita kukkia ei tarvitse nyppiä. Jos kukinta lakkaa, matalaksi leikkaaminen innostaa lobelian uuteen kukintaan. Lobelia ei kestä voimakasta kuivumista vaan ruskettuu helposti.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa