Muratti

6.00 

Muratti on köynnöskasvi, jolla on koristeelliset liuskoittuneet vihreät, kelta- tai valkoreunaiset lehdet. Muratti on melko hidaskasvuinen. Pituutta muratin versoille voi tulla 50-100 cm ja ilman tukea versot kasvavat alaspäin. Myyntivaiheessa muratin versot ovat n. 20-30 cm pitkät, kasvatusruukun halkaisija on 12 cm.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Muratti

[Hedera helix]

Muratti on köynnöskasvi, jolla on koristeelliset liuskoittuneet vihreät, kelta- tai valkoreunaiset lehdet. Muratti on melko hidaskasvuinen. Pituutta muratin versoille voi tulla 50-100 cm ja ilman tukea versot kasvavat alaspäin.

riippuva, koynnostava, aurinkoinen, puoli, varjo, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Muratti käyttö

Muratti sopii yksittäiskasviksi tai reuna- ja välikasviksi sekaistutuksiin ruukkuihin, parvekelaatikoihin, tai amppeliin.

Muratti sopii myös huonekasviksi.

Muratti kasvupaikka

Muratti viihtyy parhaiten puolivarjoisalla paikalla, mutta menestyy myös varjossa. Paahteisella paikalla muratin kastelusta on huolehdittava erityisen hyvin, ettei pääse liiaksi kuivumaan. Kuivuudesta kärsivään murattiin tulee helposti vihannespunkki.

Muratti hoito-ohjeet

Muratti pidetään tasaisen kosteana ja lannoitetaan miedolla lannoitevedellä kerran viikossa. Muratti kannattaa siirtää sisälle syksyllä ennen pakkasia. Sopiva talvettamis lämpötila on n. 15 astetta. Talvella murattia kastellaan niukasti.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa