Mustasilmäsusanna

10.00 27.00 

Mustasilmäsusanna on voimakaskasvuinen köynnöskasvi. Saatavana on kolme eri väriä, keltainen, oranssi ja valkoinen. Mustasilmäsusannaa on isossa 7,5 litran ruukussa, jossa on 80 cm korkea köynnöskehikko tai 25 cm amppelissa, jossa on 2 tainta tai 12 cm ruukussa, jossa on 1 taimi ja kolme 40 cm korkeaa tukitikkua.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Mustasilmäsusanna

[Thunbergia alata]

Mustasilmäsusanna on voimakaskasvuinen köynnöskasvi. Mustasilmäsusannan kukat ovat suuret, oranssit, keltaiset tai valkoiset, joissa on tumma keskusta. Raikkaan vihreät, kolmionmuotoiset tai herttamaiset lehdet. Mustasilmäsusanna on nopeakasvuinen köynnös, jolle voi tulla pituutta 2-4 m. Mustasilmäsusanna kiipeää versojensa avulla ylöspäin.

koynnostava, aurinkoinen, puoli, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Mustasilmäsusanna käyttö

Mustasilmäsusanna on kaunis amppelissa, suuressa ruukussa tai maahan istutettuna. Hyvä köynnös esim. parvekkeelle tai pergolaan. Mustasilmäsusanna vaatii tuen, jota vasten köynnös voi kiipeillä. Mustasilmäsusanna sopii myös huonekasviksi.

Mustasilmäsusanna kasvupaikka

Mustasilmäsusanna viihtyy parhaiten lämpimässä, tuulelta ja sateelta suojaisassa aurinkoisessa tai puolivarjoisassa paikassa. Voi istuttaa myös varjoon, mutta silloin kukinta saattaa jäädä vaatimattomammaksi.

Mustasilmäsusanna hoito-ohjeet

Mustasilmäsusannan kasvualusta pidetään tasaisen kosteana ja lannoitetaan säännöllisesti. Mustasilmäsusanna ei pidä jatkuvasti seisovasta vedestä, vaan mullan pinta annetaan kuivahtaa kastelujen välissä. Mustasilmäsusanna tarvitsee paljon ravinteita. Kuihtuneet kukat poistetaan. Mustasilmäsusanna on keväällä hallanarka.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa