Riippapetunia

6.00 22.00 

Riippapetunia on suosittu ja näyttävä, helppohoitoinen kesäkukka. Riippapetuniasta on runsaasti eri värejä. saatavana on 27 cm amppelissa jossa on 3 tainta sekä 12 cm ruukussa, jossa on 1 taimi.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Riippapetunia

[Petunia x hybrida]

Riippapetunialla on suuret yksinkertaiset tai kerrannaiset kukat. Riippapetuniaa on saatavana useita eri värejä ja värisävyjä. Soikeat lehdet ovat vihreitä ja karvaisia ja melko tahmaisia. Riippapetunia on reheväkasvuinen, kasvutapa lajikkeesta riippuen pensastava, riippuva tai puoliriippuva. Versojen pituus vaihtelee paljon eri lajikkeilla, se voi olla n.30-100cm.

riippuva, paahde, aurinkoinen, puoli, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Riippapetunia käyttö

Riippapetunia on hyvin monikäyttöinen kesäkukka. Se sopii niin amppeliin, ruukkuun kuin maanpeitekasviksikin. Näyttävän istutuksen saa istuttamalla muutamaa eri väristä riippapetuniaa samaan parvekelaatikkoon.

Riippapetunia kasvupaikka

Riippapetunia viihtyy lämpimässä. Jaksaa kukkia aurinkoisessa ja puolivarjoisassa, menestyy myös paahteisella paikalla huolellisen kastelun turvin.

Riippapetunia hoito-ohjeet

Riippapetunia pitää säännöllisestä kastelusta ja lannoituksesta. Riippapetunia tarvitsee paljon ravinteita. Kuihtuneet kukat poistetaan kukkapohjuksineen.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa