Ruusubegonia (pauliinabegonia)

5.00 22.00 

Ruusubegonia on vanha ja perinteinen, monikäyttöinen kesäkkukka. Ruusubegoniaa on saatavana 12 cm ruukussa useita värejä: punainen, roosa, tumma roosa, vaaleanpunainen, valkoinen, keltainen, oranssi. 27 cm amppelissa on saatavana punainen, vaaleanpunainen, tummanpunainen (perinteinen) ja valkoinen.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Ruusubegonia (pauliinabegonia)

[Begonia Elatior-ryhmä]

Ruusubegonia on vanha ja perinteinen kesäkukka, joka viihtyy myös sisällä. Ruusubegonialla on kauniit kerratut, ruusumaiset kukat. Saatavana useita eri värejä ja värisävyjä. Rusubegonialla on pystykasvuinen, pensastava kasvutapa, korkeus 25-30 cm.

pystykasvuinen, aurinkoinen, puoli, varjo, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Ruusubegonia (pauliinabegonia) käyttö

Ruusubegonia on monikäyttäinen ruukkukukka. Se sopii istutettavaksi amppeleihin yksittäin tai esimerkiksi lumihiutaleen kanssa. Ruusubegonia sopii myös ruukkuihin ja kukkapenkkiin tai parvekelaatikkoon. Viihtyy myös huonekasvina. Ruusubegoniaa käytetään paljon hautakukkana.

Ruusubegonia (pauliinabegonia) kasvupaikka

Ruusubegonia viihtyy parhaiten puolivarjoisessa tai varjossa. Viihtyy myös suorassa auringonpaisteessa, mutta tällöin riittävästä kastelusta tulee huolehtia, että kasvi ei pala. Suora auringonpaiste saattaa haalistaa kasvin värit.

Ruusubegonia (pauliinabegonia) hoito-ohjeet

Ruusubegonia on helppohoitoinen, kastellaan säännöllisesti. Lannoitus n. kerran viikossa. Ruusubegonia kestää hetkellistä kuivuutta, ei siedä jatkuvaa märkyyttä. Varsinkin varjoisassa kasvupaikassa kastelu tulee pitää maltillisena. Hyvä olisi aina ennen kastelua varmistaa, että kasvualusta on kuivahtanut. Liika seisova märkyys kasvualustassa saattaa homehduttaa kasvuston.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa