Seka-amppeli

22.00 

Värikkäät monilajiset amppelit, joissa kolme eri kasvia samassa amppelissa: riippapetunia, riippaverbena, miljoonakello tai rusokki. Kaikki kasvit kestävät hyvin auringossa ja puolivarjossa, jopa paahteessa kunhan riittävästä kastelusta huolehditaan. Väriyhdistelmiä on pinkki-keltainen, punainen-keltainen-oranssi, lilapunavalkoinen, puna-sini-valkoinen, viininpunainen-valkoinen-vaaleanpunainen, violetti-pinkki-valkoinen. Seka-amppeleiden ruukun halkaisija on 27 cm. Valmiin kasvin halkaisija on n. 40-50 cm

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Seka-amppeli

Värikkäät monilajiset amppelit, joissa kolme eri kasvia samassa amppelissa: riippapetunia, riippaverbena, miljoonakello tai rusokki. Kaikki kasvit kestävät hyvin auringossa ja puolivarjossa, jopa paahteessa kunhan riittävästä kastelusta huolehditaan. Väriyhdistelmiä on pinkki-keltainen, punainen-keltainen-oranssi, lilapunavalkoinen, puna-sini-valkoinen, viininpunainen-valkoinen-vaaleanpunainen, violetti-pinkki-valkoinen.

riippuva, aurinkoinen, puoli, amppeliin, ruukkuun

Seka-amppeli käyttö

Seka-amppelit ovat valmiiksi istutettuja monilajisia amppeleita. Ne voi ripustaa koko kesän ajaksi koristamaan parveketta tai kuistia. Amppelista voi ottaa kannakkeet pois ja laittaa kauniimpaan amppeliin tai ottaa koko ruukun pois ja istuttaa ruukkuun.

Seka-amppeli kasvupaikka

Seka-amppelit sopivat kasvilajeista riippuen paahteisesta varjoisaan. Yleensä kaikki kesäkukat kestävät aurinkoisessa ja puolivarjossa.

Seka-amppeli hoito-ohjeet

Seka-amppelia kastellaan säännöllisesti. Vaikka olisi sateiset ilmat, kannattaa kasvualustan kosteudesta huolehtia. Sadekuurot eivät kastele ruukkua juurikaan. Amppeleita kannattaa lannoittaa joka kastelukerralla, jotta kasvit jaksavat kukkia ja kasvaa koko kesän ajan. Kukkineita kukkia ei kaikista kasveista tarvitse nyppiä, verbenan kukinta paranee, jos kukkineet kukat poistaa. Miljoonakelloa ei tarvitse nyppiä, ei myöskään riippapetuniaa. Rippapetunian kukkineet kukat ovat isompia, jos haluaa pitää kasvuston siistin näköisenä, nyppiminen silloin tällöin kannattaa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa