Riippapelargoni

6.00 22.00 

Riippapelargoni on hyvin kuivahtamista kestävä kesäkukka. RIippapelargonin kukat voivat olla joko yksinkertaisia tai kerrannaisia. Yksittäiset kukat muodostavat sarjamaisen kukinnon. Kukan väri voi olla punaisen, valkoisen, lilan tai vaaleanpunaisen eri sävyissä. Uusilla riippapelargonilajikkeilla on pyöreä kasvutapa. Riippapelargoniaa on saatavana 27 cm amppelissa, jossa on kolme tainta ja ruukussa jossa on yksi taimi.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Riippapelargoni

[Pelargonium peltatum]

Riippapelargoni on hyvin kuivahtamista kestävä kesäkukka. Riippapelargonin kukat voivat olla joko yksinkertaisia tai kerrannaisia. Yksittäiset kukat muodostavat sarjamaisen kukinnon. Kukan väri voi olla punaisen, valkoisen, lilan tai vaaleanpunaisen eri sävyissä. Uusilla riippapelargonilajikkeilla on pyöreä kasvutapa.

riippuva, paahde, aurinkoinen, puoli, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon

Riippapelargoni käyttö

Riippapelargoni sopii istutettavaksi amppeliin, ruukkuun tai parvekelaatikkoon.

Riippapelargoni kasvupaikka

Riippapelargoni viihtyy parhaiten aurinkoisessa ja se kestää myös hyvin paahdetta. Tuulensuojainen paikka, varret murtuvat helposti. Riippapelargonit ovat hyvin säänkestäviä.

Riippapelargoni hoito-ohjeet

Riippapelargonia kastellaan ja lannoitetaan säännöllisesti. Riippapelargoni kestää hyvin kuivahtamisen. Pintamullan annetaan kuivahtaa kastelujen välillä, koska pelargonit eivät kestä märkyyttä. Riippapelargonin kuihtuneet kukat ja on hyvä poistaa. Pelargoni ei kestä hallaa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa