Tarhabegonia

6.00 

Tarhabegonia on erittäin kestävä kesäkukka. Tarhabegonia on myyntivaiheessa n. 30-40 cm korkea ja siinä on yksi pääverso ja sivuversoja kasvamassa. Kasvatusruukun halkaisija on 12 cm.

Osastot: ,

Tarhabegonia

[Begonia x hybrida ’Dragon wing’]

Tarhabegonia on erittäin kestävä kesäkukka. Tarhabegonia on kesäbegonialle sukua, kestää siten erinomaisesti paahdetta ja sadetta. Tarhabegonialla on punaiset kukat ja siipimäiset, kiiltävän vihreät lehdet. Tarhabegonia on voimakaskasvuinen n. 40 cm korkea, kukinnot hieman rennot.

pystykasvuinen, paahde, aurinkoinen, puoli, varjo, ruukkuun, kukkapenkkiin

Tarhabegonia käyttö

Tarhabegonia sopii parhaiten suuriin ruukkuihin tai kukkapenkkiin. Tarhabegonia soveltuu helppohoitoisuuden vuoksi erinomaisesti haudoille.

Tarhabegonia kasvupaikka

Tarhabegonia viihtyy monenlaisissa kasvupaikoissa, aurinkoisesta varjoisaan. Tarhabegonia kestää erittäin hyvin myös paahdetta ja sadetta.

Tarhabegonia hoito-ohjeet

Tarhabegoniaa kastellaan säännöllisesti, lannoitus n. kerran viikossa. Tarhabegonia kestää erittäin hyvin myös kuivahtamisen, jonka vuoksi sopii hyvin myös haudalle. Kestää hyvin sadetta. Tarhebegoniaa ei tarvitse nyppiä, karistaa kukkineet kukat pois. Tarhabegonia on hallanarka.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg