Tarhaneilikka (ruukkuneilikka)

4.00 

Tarhaneilikka on kaunis, pienikasvuinen kesäkukka. Korkeutta tarhaneilikalle tulee n. 20-30 cm. Tarhaneilikka on oivallinen kukka terassin pöydälle. Tarhaneilikkaa on saatavana useissa väreissä, valkoisesta punaisen eri sävyihin. Tarhaneilikan kasvatusruukun koko on 10,5 cm ja korkeutta myyntivaiheessa on n. 10-15 cm.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Tarhaneilikka (ruukkuneilikka)

[Dianthus caryophyllus]

Tarhaneilikalla on kerrannaiset, ripsureunaiset ja tuoksuvat kukat. Tarhaneilikan kukan väri voi olla valkoinen, oranssi, punainen, vaaleanpunainen tai lila. Tarhaneilikalla on kapeat lehdet ja kompakti kasvutapa. Tarhaneilikka on pystykasvuinen, korkeutta tulee 20-30 cm. Tarhaneilikan kukan tuoksun voimakkuus vaihtelee lajikkeen mukaan.

pystykasvuinen, aurinkoinen, puoli, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Tarhaneilikka (ruukkuneilikka) käyttö

Tarhaneilikka viihtyy hyvin aurinkoisessa ja lämpimässä kasvupaikassa. Tarhaneilikka jaksaa kukkia myös vähemmässäkin valossa, eli puolivarjossa.

Tarhaneilikka (ruukkuneilikka) kasvupaikka

Tarhaneilikka on parhaimmillaan ruukussa, esimerkiksi pation pöydällä, sekaistutuksessa tai parvekelaatikossa. Tarhaneilikan voi istuttaa myös kukkatarhaan reunuskasviksi.

Tarhaneilikka (ruukkuneilikka) hoito-ohjeet

Tarhaneilikka pitää tasaisesta kastelusta ja säännöllisestä lannoituksesta. Tarhaneilikka kestää hyvin pienen kuivahtamisen. Kuihtuneet kukat poistetaan varsineen. Tarhaneilikka kestää keväälläkin pientä viileyttä, jopa hallaa. Tarhaneilikka saattaa talvehtia viileässä ja valoisassa paikassa sisällä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa