Uudenguineanliisa

5.00 

Uudenguineanliisoilla on upeat, puhtaat ja voimakkaat värit. Uudenguineanliisat ovat monikäyttöisiä kesäkukkia. Uudenguineanliisaa löytyy valkoisena, violettina sekä punaisen eri väsyisinä. Myyntivaiheessa kasvin korkeus on n. 20 cm j akasvatusruukun halkaisija on 12 cm.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Uudenguineanliisa

[Impatiens hawkeri]

Uudenguineanliisan suuret yksinkertaiset kukat erottuvat hyvin tummanvihreän tai punertavan lehdistön keskeltä. Sateenkaaripalsamin kukkien väri voi olla valkoinen, oranssi tai lilan ja punaisen eri sävyt. Uudenguineanliisa on pystykas-vuinen ja hyvin haarautuva ja sillä on pensasmainen kasvutapa. Korkeus 30-40 cm.

pystykasvuinen, aurinkoinen, puoli, varjo, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Uudenguineanliisa käyttö

Uudenguineanliisa on parhaimmillaan kukkaryhmissä, ruukuissa ja parvekelaatikoissa. Monikäyttöisenä sen voi istuttaa myös amppeliin tai pation pöydälle yksittäiskasviksi. Uudenguineanliisa on hyvä kasvi lasitetulle parvekkeelle.

Uudenguineanliisa kasvupaikka

Uudenguineanliisa viihtyy parhaiten lämpimällä aurinkoisella tai puolivarjoisella paikalla. Varjoisalla paikalla kukkii vähemmän.

Uudenguineanliisa hoito-ohjeet

Uudenguineanliisa pidetään tasaisen kosteana, mutta se kestää myös pienen kuivahtamisen. Säännöllinen lannoitus joka kastelukerta. Uudenguineanliisan kuihtuneita kukkia ei tarvitse nyppiä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa