Lumihiutale

6.00 15.00 

Lumihiutale on mätästävä ja riippuva kesäkukka. Kukkii runsaasti, kukkien väri voi olla valkoinen, sininen tai vaaleanpunainen. Saatavana myös kerrattukukkainen valkoinen lajike. Lumihiutale on nopeakasvuinen, korkeus n. 15 cm ja versojen pituus n. 25-50 cm. Lumihiutaleamppelin halkaisija on 25 cm ja versojen pituus myyntivaiheessa on n. 30 cm. Amppelissa on 2 tainta. Ruukussa on yksi taimi, versojen pituus myyntivaiheessa on n. 20-25 cm, kasvatusruukun koko on 12 cm.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Lumihiutale

[Sutera cordata]

Lumihiutale on mätästävä ja riippuva kesäkukka. Kukkii runsaasti, kukkien väri voi olla valkoinen, sininen tai vaaleanpunainen. Saatavana myös kerrattukukkainen valkoinen lajike. Lumihiutale on nopeakasvuinen, korkeus n. 15 cm ja versojen pituus n. 25-50 cm.

riippuva, aurinkoinen, puoli, varjo, amppeliin, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Lumihiutale käyttö

Lumihiutale on parhaimmillaan amppeleissa yksin tai muiden kesäkukkien kanssa tai parvekelaatikossa esimerkiksi lobelian sijaan. Lumihiutale sopii myös reunuskasviksi ruukkuun tai maanpeitekasviksi kukkapenkkiin.

Lumihiutale kasvupaikka

Lumihiutale viihtyy parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella paikalla. Lumihiutale menestyy myös varjossa. Paahteisella paikalla tarvitsee runsaasti vettä ja kasvin lehdet saattavat punertua.

Lumihiutale hoito-ohjeet

Lumihiutale pidetään tasaisen kosteana, lannoitetaan säännöllisesti miedolla kastelulannoitteella. Ei tarvitse nyppiä. Lumihiutale kestää kohtalaisen kuivahtamisen, oikein voimakkaan kuivumisen seurauksena saattaa pitää kukinnassa pienen tauon.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa