Tähtisilmä

5.00 

Tähtisilmä on suosittu kesäkukka. TÄhtisilmä on pystykasvuinen ja korkeutta tähtisilmälle tulee lajikkeesta riippuen 30-60 cm. TÄhtisilmää on saatavana useita eri värejä, TÄhtisilmän kasvatusruukku on 12 cm ja myyntivaiheessa kasvissa on n. 2-5 kukkaa avoinna, korkeutta on n. 15-20 cm.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Tähtisilmä

[Osteospermum Ecklonis-ryhmä]

Tähtisilmällä on suuret, päivänkakkaraa muistuttavat kukat. Kukan väri voi olla valkoinen, keltainen. punertava tai violetti. Tähtisilmää on saatavana päivänkakkaramaisella kukalla tai kerratulla kukallaTähtisilmällä on kiiltävät lehdet ja tiheän pensasmainen kasvutapa. TÄhtisilmän korkeus 35-60 cm

pystykasvuinen, paahde, aurinkoinen, puoli, ruukkuun, parveke-laatikkoon, kukkapenkkiin

Tähtisilmä käyttö

Tähtisilmä on parhaimmillaan ruukuissa, parvekelaatikossa, ryhmäkasvina kukkapenkissä. Tähtisilmä viihtyy myös ruukkukasvina sisällä. Hyvä leikkokukka.

Tähtisilmä kasvupaikka

Tähtisilmä viihryy parhaiten lämpimässä ja aurinkoisessa kasvupaikassa. ÄThtisilmä kukkii myös puolivarjossa, mutta ihan varjossa saattaa kukinta vähentyä.

Tähtisilmä hoito-ohjeet

Tähtisilmää kastellaan ja lannoitetaan säännöllisesti. Tähtisilmä sietää hetkellistä kuivuutta. Kuihtuneet kukat kannattaa poistaa, näin jaksaa kukkia pitkälle syksyyn.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa